Juletallerken
Juleribbe med sprø svor serveres med julepølse og medisterkake. Rødkål, grønnsaker, julesaus, kokte poteter og tyttebær.
Allergi: Gluten melk og selleri
295,-
Ribbetallerken
Juleribbe med sprø svor serveres med rødkål, grønnsaker julesaus, kokte poteter og tyttebær.
Allergi: Gluten og melk
325,-
Pinnekjøtt tallerken
Pinnekjøtt av lam serveres med vossakorv, rotmos, sky og kokte poteter.
Allergi: Melk
329,-
Lutefisk
Lutefisk loins, serveres med ertestuing, gulrot, stekt bacon og kokte poteter
Allergi: Fisk og melk
325,-
Varm sennepssaus og lefse
Allergi: Melk gluten og sennep
20,-
Riskrem
med rød saus
Allergi: Melk
65,-
Hjemmelaget karamellpudding
med karamellsaus og krem
Allergi: Egg og melk
65,-
Multekrem
med kremkake
Allergi: Melk egg og gluten (i krumkake)
70,-