Kafé Koselig bar & kjøkken åpnet på Falksenteret sommeren 2010, og har siden da vært et naturlig treffsted for folk i Hemne. Kafe Koselig, startet imidlertid i 1989, da Mette og Bård Inge Bergdal startet Bårres Grillrestaurant ved den daværende Shell-stasjonen. Fra grillmat gjennom luke, har bedriften utviklet seg i takt med tiden. Vi leverer alt innen catering, pizza, burger og mye mer i Aure, Heim, Halsa, Snillfjord, og Orkdal!

Kafé Koselig Bar & Kjøkken er i dag en urban kafe, spiseri og et samlingssted. I tillegg til å være en kafe, gjør vi om lokalet vårt til en intim pub/restaurant på kveldstid med levende musikk. Vi har 120 stoler inne og 30 stoler på vår uteterasse.

Vi har alle rettigheter i vår bar. Kafé Koselig Bar & Kjøkken står også bak større tilstelninger i Hemnes storstue, Hemnehallen, som feks. store selskaper og konserter. Noe som bringer en rekke store musikalske navn til bygda. Fokus på service og tilfredshet for kundene ga Kafe Koselig prisen «Årets Bedrift » i Hemne 2012 .

2019 © Kafé Koselig AS • All rights reserved • Personvernerklæring • Nettsiden er utviklet av SocialScreen AS